25. 10.
středa

DOPISY #NAŽIVO & RECYKLITERATURA & CAFÉ INDUSTRIAL

Divadlo 20:30 Stará aréna

20:30

Jedná se o tvorbu příběhů kombinováním fotografií a textů nalezených v knihách a časopisech. Zatím vznikají krátké, často absurdní anekdoty nebo podivně znepokojující fragmenty. Ještě není jisté, jestli se pospojují v ucelený příběh. Všechno je zatím otevřené. Kolektivní dílo kolektivního autora. Workshop bude probíhat po celý večer.

21:15

Všichni známe jejich knihy, básně, obrazy nebo písně. Jací ale byli jejich autoři a autorky? Jaké byly jejich strasti a vášně? Koho milovali a na co mysleli, když tento svět opouštěli? „Lidé se mnohem více odhalí v dopise než v pohybu či v řeči.“ Řekl francouzský kritik a prozaik Jean Dutourd, objevte v sobě skrytého voyera a přijďte odkrýt nitro slavných osobností, napříč dobou a zeměmi.

22:00

Café Industrial - to je nadžánrová hudba, která by se dala charakterizovat jako směs folku, jazzu a ambientu a hodí se všude tam, kde chcete na chvíli zapomenout na shon a zmatek dnešního světa a být součástí něčeho, co je tady od pradávna…

Koncerty Café Industrial jsou výjimečné svou atmosférou a interakcí s publikem, při kterých vznikají a zároveň zanikají nové písně na improvizovaná témata danáposluchači.

Kavárna